Skateboard og spitfire wheels – En win win

Er du på udkig efter nye spitfire wheels til dit skateboard? Så er du altså kommet til det helt rette sted! På hjemmesiden finder du nemlig et stort udvalg af spitfire wheels, der alle er i allerhøjeste kvalitet. Hop ind og tjek udvalget af Spitfire wheels allerede nu! Du vil helt sikkert ikke blive skuffet. Skateboarding er en alsidig actionsport, der kan nydes på mange forskellige måder. Skateboarding med spitfire wheels kan dyrkes i skateparker, på ramper eller på gaden, hvor man bruger forskellige byelementer som forhindringer. Skateboarding er bedst kendt for tre discipliner: park, vert og street. Parkskateboarding foregår i skateparker med forskellige skræddersyede forhindringer. Vert-skateboarding finder sted på ramper, hvor den øverste del er lodret – deraf navnet vert. Street-skateboarding bruger forskellige elementer i bymiljøet til at udføre tricks. Skateboarding er en fantastisk måde at få motion og have det sjovt på samme tid! Gør oplevelsen bedre med spitfire wheels.

Spitfire wheels til kvalitetsbevidste skatere

Skateboardingens historie kan spores tilbage til 1940’erne, hvor surfere på USA’s vestkyst begyndte at montere hjul på brætter og plader for at kunne køre på dem, når de ikke havde mulighed for at surfe. Aktiviteten blev oprindeligt kaldt “sidewalk surfing” på grund af dens tætte forbindelse til surfing.I løbet af de næste par årtier fortsatte skateboarding med at udvikle sig. I 1960’erne dukkede de første butikker op, der solgte skateboards, og i 1970’erne begyndte skateboardhjul at blive fremstillet af polyurethan i stedet for metal eller keramiske materialer. I dag er skateboarding en populær aktivitet over hele verden, som folk i alle aldre dyrker. Uanset om det bruges til transport, rekreation eller konkurrencesport. Derudover er spitfire wheels med til at gøre alle folk der står på skateboard endnu mere glade ved at producere kvalitet wheels.

Spitfire wheels der aldrig skuffer

Spitfire er et firma, der har været i branchen i over 20 år. Spitfire har specialiseret sig i at lave hjul til dit unikke skateboard, og du kan være sikker på, at dit board vil køre perfekt med hjul fra Spitfire. Spitfire Wheels kommer i flere forskellige looks og farver. Alt mellem deres Formula Four, Streetburners, Parkburners og Classics hjul. Bag Spitfire står kendte skatere som Bryan Herman, Andy Roy, Peter Hewitt, Beasley, Peter Ramondetta, Erik Ellington, Dennis Busenitz, Andrew Reynolds, Sean Malto, Brian “Slash” Hansen. Med sådan et sygt team bag sig er det ikke underligt at Spitfire wheels aldrig skuffer!