Strik til den lille ny i fine forårsfarver

Foråret er på vej, og det sitrer i kroppen efter nye farver på bladene og skinnende sol i ansigtet. Det betyder også et skift i påklædningen og ikke nær så mange lag, som vi har været vant til henover vinteren. Men du behøver ikke at droppe de tunge striksweatre helt endnu. Foråret kalder nemlig også på strik – blot i en tyndere og luftigere udgave. Find fine opskrifter på lækre striksweatre til både den lille og den store i nydelige forårsfarver hos Maskinfabrikkens garnbutik. 

Strikning er enormt populært blandt mange danskere, og har vokset sig endnu større henover coronanedlukningen. Det at sætte pris på et håndværk, som kræver fokus og opmærksomhed, har en særlig indvirkning. Sweateren eller strømperne føles dét mere særlige, når man ved, at mormor har lagt ekstra omtanke i at udvælge de rigtige farver og det gode garn fra garnbutikken. Hjemmestrik er perfekt i gave til dig, der har fået en lille ny, eller hvis du kender nogle vordende forældre. Det er sådan set underordnet, om du er garvet eller nybegynder indenfor strik. Det kan nemlig tydeligt ses, når der er lagt ekstra hjerte og sjæl i håndværket.

Find det perfekte garn i en garnbutik

Det er oplagt at sætte tid af til et strikkeprojekt henover ferierne i sommerhuset. Dog kan du også sagtens give dig i kast med strikningen i hverdagene til at fylde pauserne fra arbejdet eller skolen ud. For nybegyndere kan det være lettere at vælge mindre strikkeprojekter til f.eks. babyer eller børn.

Skal du til en børnefødselsdag i foråret, er en tynd strik perfekt. Garnet hos Maskefabrikkens garnbutik er farvet i hånden i både helfarve og med flere nuancer i. Garnet er desuden ‘superwashed’, så strikken sagtens kan holde til en tur i opvaskemaskinen.

Særligt det bløde merinould er populært, da det udover at give et let og nydeligt udtryk ikke kradser på barnets hud. Selvom baby måske er for lille til at sætte pris på det lækre garn fra en garnbutik, så vil forældrene helt sikkert værdsætte den lækre kvalitet. Køb garn online hos Maskefabrikkens garnbutik og få desuden fri fragt ved køb over 499,-.

Andre fine idéer til dit næste strikkeprojekt

Der venter en hel verden af diverse strikkeopskrifter, garntyper og strikkepinde i garnbutikker rundt om i landet. Størrelsen på strikkepindene er naturligvis afhængig af, hvor avanceret du har tænkt dig at strikke. Til nybegynderen anbefales det at benytte strikkepinde af træ, så du let kan holde styr på maskerne. Du kunne eksempelvis give dig i kast med en sød cardigan eller en yndig babyvest. Find et bredt udvalg af strikketilbehør og opskrifter hos en online garnbutik.